Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

FREE Vitalea sempena 100 tahun Shaklee di muka bumi

Ha siapa nak saya nak bagi FREE VITALEA nih??

Tapi adalah syaratnya, jom register jadi ahli dan buat apa-apa belian..mudah nyee. Kalau dah jadi ahli macam-macam benefit boleh dapat tau :)

Entry kali ni nak cite pasal vitamin yg tertua didunia nih...Apa best sangat Vitalea ni kan..rasanya dah banyak kali saya mention tapi nak share jugak lagi..sebab saya nak lagi ramai rasa kebaikan nya..biar kita semua sihat secara semulajadi ye   :)
Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai 'Vitalize-Mineral' dan disingkatkan sebutan kepada 'Vita-min', dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.

Penigkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.

Ia diformulasikan secar…